wat zeggen anderen over ons
wat zeggen anderen over on
< Terug naar de vorige pagina

Reacties

2DeliCious

2Delicious heeft onze jaarlijkse verjaardagslunch op een geweldige manier opgeleukt. Met subtiele achtergrondmuziek bij binnenkomst. Iets meer aanwezigheid tijdend de lunch en een knallend intermezzo en einde raakten ze iedere keer de juiste snaar, toets en noot. Daarnaast zijn Nathalie en Michael ontzettend vriendelijke en charmante mensen. Delicious!

Bas van der Veldt (Afas)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Wat heb ik veel complimenten gekregen over het duo dat van mijn ‘feestje’ een mooi, gezellig, vrolijk en toch intiem feest maakte!

Nathalie en Michael, dank je wel!
Jullie voelden heel goed aan wat de avond nodig had en hebben van het ‘proost moment’ een onvergetelijke, warme herinnering gemaakt.

Ik kan het iedereen aanraden om jullie in te huren voor welke bijzondere gelegenheid dan ook.

Linda de Jager (50ste verjaardag)

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

Nathalie en Michael van 2Delicious hebben van ons 30 jaar samenzijn afgelopen zaterdag een echt (dans)feest gemaakt. Swingende muziek waarbij iedereen al snel op de dansvloer stond.
Ze weten zich naadloos aan te passen aan de wensen van hun publiek. Zo nodig rustig en op de achtergrond maar ook lekker uptempo en dansmuziek als het zo uitkomt. Gasten waren onder de indruk van de prachtige stem van Nathalie een het gitaarspel van Michael.

Rob de Vries (Flextravel)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Wat waren ze toch geweldig op onze bruiloft! Tijdens de aankomst van de gasten waren ze gezellig aan het spelen, toen wij binnen werden gebracht door onze vaders speelden zij speciaal ingestudeerd voor ons ‘Wonderwall’ van Oasis. Na de ceremonie hebben ze tijdens de borrel er een echt feestje van gemaakt, ontzettend gaaf!

Na ons kerstdiner bij de Heeren van Maarssen hadden we ze horen spelen en toen duidelijk werd dat we gingen trouwen dacht ik gelijk dat het zooooo leuk zou zijn als ze daar ook konden komen spelen. Helaas wisten we de naam van de band niet meer en na een laaaange zoektocht hebben we ze dan toch gevonden: 2delicious! Suuuuuperblij natuurlijk dat ze voor ons wilden komen spelen, een echte eer op onze bruiloft en wat hebben ze het goed gedaan! Zoveel sfeer brachten ze en zo mooi gezongen en gespeeld. Dankjulliewel!!

Milou van der Linden - van Ingen (trouwerij)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Nathalie en Michael,

Ik wil jullie nog heel erg bedanken voor jullie bijdrage aan ons jubileum weekend.
Het was echte een geweldig weekend met een super aftrap op vrijdag. Ik heb ongelooflijk veel complimenten in ontvangst mogen nemen over jullie optreden. De complimenten geef ik hierbij dan ook graag aan jullie door.

Nogmaals dank en zeker weten tot een volgende keer!!!

Groeten,
Marion Glaudemans (tennisvereniging FAK)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Het was weer echt helemaal raak, de virtuoze gitarman Michael van Kolfschooten en de entertainer Nathalie D'Alessandro. Voor inmiddels de 5de keer aan boord van De Inspiratieboot wisten ze er wederom een mooi feestje van te maken.

Laurens Olieman, eigenaar van de Inspiratieboot (Amersfoort, Eemhaven) www.deinspiratieboot.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------

Hoe leuk is het om nog een handgeschreven kaart met echte foto's toegestuurd te krijgen!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Duo2Delicious heeft in 2013 met grote regelmaat op vrijdagen en zaterdagen en met Kerst en Oud&Nieuw 2013 live muziek ten gehore gebracht in het restaurant van Fletcher Hotel Het Witte Huis.
 
De uitstraling van beide muzikanten, hun verzorgde optredens, de kwaliteit van hun apparatuur en verzorging van geluid is van grote klasse.
 
De muziek en zang is van grote kwaliteit. De nummers, de nummers op verzoek, het inspelen op de gasten in het restaurant, de inzet om deze avonden voor hen als duo, maar ook de inzet om meer restaurantgasten te trekken voor Het Witte Huis, middels publicaties op twitter, facebook etc. getuigt van een bijzondere samenwerking.
 
Ik zou het Duo2Delicious zonder meer aanbevelen om avonden in het restaurant te begeleiden met hun live muziek, omdat ze elke gelegenheid tot een ‘feestje’ maken met de gast als middelpunt.
 
Met vriendelijke groet,

Sven de Boer
Hotel Manager

-----------------------------------------------------------------------------------------

Beste Nathalie: bij deze wil ik jou en Michael nog even bedanken voor jullie muzikale bijdrage aan een fantastische kerstavond in Hotel het witte huis.
Als muziek liefhebber (zeker het genre wat jullie brachten) zou  ik graag weten waar ik wat van 2Delicious kan downloaden.
Wij (Lenie en ik) zaten voor jullie links aan het 1e tafeltje aan het raam.

Met vriendelijke groet
Aad en Lenie Schoenmakers

-----------------------------------------------------------------------------------------

Hi Nathalie,
 
Zoals beloofd stuur ik je vanmiddag via Wetransfer een paar geselecteerde en bewerkte foto's van jullie optreden bij Theater de Tuin in Leusden.
Ik heb gigantisch genoten van jouw zang en de muziek, echt fantastisch!
Mocht je een paar foto's willen gebruiken voor op jullie website of voor op promotiemateriaal dan hoor ik dat graag van je, mijn naamsvermelding (Sascha Smeets Fotografie) is dan gewenst.
 
Misschien tot een andere keer weer en een fijne dag nog!

Met vriendelijke groet,
Sascha Smeets
Fotografie Puur, Bijzonder & Mooi

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dancepiration

Pim & Martine, bruiloft 07 juli 2006, optreden Dancepiration

'We hebben een fantastisch feest gehad vrijdag 7 juli. Het optreden van de band was geweldig. De service van Swinging.nl was ook prima.'

 

Marco & Fabienne, bruiloft 01 juli 2006, optreden Dancepiration

'Over het optreden kunnen wij heel kort zijn: SUPER!'

 

Wietse & Chantal, bruiloft 16 juni 2006, optreden Dancepiration

'Goede begeleiding van Swinging.nl, zeer helder en duidelijk. Band was ook zeer goed en heeft een fantastische bijdrage geleverd.'

 

Karen & Rene, bruiloft 18 februari 2006, optreden Dancepiration

'Heel kort gezegd, we hebben een super feest gehad, mede door het enthousiasme van Dancepiration. Iedereen kon echt uit zijn  dak gaan. Veel vragen gehad hoe we aan de band kwamen. Verder erg positief over hoe Swinging.nl werkt, erg efficient en klantvriendelijk. Kortom ontzettend positief alles ervaren.'

 

Jeanette, Promotiefeest 08 oktober 2005, optreden Dancepiration

'Het was prima. Goede service van jullie kant, optreden zoals verwacht.'

 

Roos & Ingeborg, bruiloft 17 september 2005, optreden Dancepiration

'We hebben een superfeest gehad, mede dankzij Danceperation. Heel veel mensen die naar ons toekwamen om te vertellen hoe goed ze de band vond. Professioneel, gezellig, goed! We hadden vantevoren geen mogelijkheid meer om de band te bekijken ergens, dus het was een redelijke 'gok', maar helemaal goed uitgepakt.'

 

Simon, bruiloft 16 september 2005, optreden Dancepiration

'Op vrijdag 16 september zijn wij getrouwd. Om 21.00 uur begon het feest. Iedereen stond gelijk op de dansvloer zowel jong en oud. Je kon zien dat de band er ook veel zin in had en dat, dat zijn weergave had op de gasten. Iedereen was vol lof over de band en wij ook daarom bedankt Swinging en Dancepiration voor deze onvergetelijke swingende avond.'

 

Joost, bruiloft 6 augustus 2005, optreden Dancepiration

'Op zoek naar een band via internet kwamen we al snel op de site van Swinging.nl. De combinatie van beeld, geluid en informatie wordt nergens overtroffen. Enfin, nadat we bijna alle bands via onze PC hadden laten ''optreden'' kwamen we uit bij Dancepiration. Na het plaatsen van de optie werden we gelijk gebeld voor een afspraak voor een 'luisteravond' in

Amersfoort. Geweldig zo'n prive-concert vanuit de luie bank. We waren verkocht... Goede stemmen van zanger en zangeres en Wout viel ons ook erg positief op. Alle 7 bandleden hebben de kwaliteit die we zochten en het repertoire spreekt ons aan. De boeking liet niet lang op zich wachten. Alles keurig geregeld via Swinging (al komen alle e-mail bevestigingen en berichtjes wel erg automatisch gegenereerd over). Het contact met zangeres Nathalie verliep vooraf via e-mail. We hielden ons hart vast toen we hoorden dat de zanger die we tijdens de luistersessie in Amersfoort gehoord hadden niet kon komen...er kwam een vervanger. Ojee, een heel bepalende artiest wordt gewisseld.... Maar de grote dag brak aan en keurig op tijd stond alles gereed voor Dancepiration. En wat blijkt: Iedereen speelt uitstekend zoals we dat verwachten en de andere zanger is van even hoge kwaliteit als degene die we kende (misschien zelfs beter??). De openingsdans ging in de soep, maar dat lag aan de jurk van de bruid met erg lange sleep die het stijldansen wat moeilijk maakte. De band lostte het snel op door iedereen de dansvloer op te roepen en het feest kon beginnen! Het repertoire werd goed gekozen en de dansvloer is niet leeg geweest. Jammer dat je als bruidspaar ook nog zoveel andere dingen moet doen, anders hadden we 100% van de tijd op de dansvloer gestaan. Dancepiration bedankt voor jullie geweldige optreden. We hebben veel positieve reacties van gasten gehad.'

 

Frank en Simone, bruiloft 2 juli 2005, optreden Dancepiration

'Wat een ongelofelijk GAAF feest hebben wij gehad afgelopen zaterdag!!!!!! Dit hebben wij voor een GROOT gedeelte te danken aan jullie. We hebben van minimaal (niet gelogen) van 50 man gehoord dat dit dus echt een superband is, welke een feest naar een hoger niveau brengt. Daarnaast zijn de mensen naar wat ik begrepen heb van de ceremoniemeesters ook erg goed omgegaan met de wensen van de ceremoniemeesters en dus indirect van het bruidspaar. Een absolute aanrader voor elke gelegenheid waar het doel is om een knalfeest te krijgen !! Wij zullen hier nog vele momenten met onwijs veel plezier aan terug denken. Nogmaals GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bedankt voor alles en wie weet  komen wij jullie ooit nog eens tegen op een feestje.'

 

Eric-Jan en Floor, bruiloft 29 mei 2004, optreden Dancepiration

'Dag Swinging.nl, op 29 mei jl zijn wij getrouwd en hebben via Swinging .nl onze band geboekt. De boeking verliep zeer glad en hebben ontzettend genoten van de band Dancepiration. We zijn op een doordeweekse avond vanuit Limburg naar Veenendaal gereden om Dancepiration te bekijken en te beluisteren. Het viel ons meteen op dat de band zeer professioneel bezig was en het was voor ons een pre dat er blazers in de band zaten. Op de avond hadden we al een mondelinge overeenkomst gesloten om ze te boeken via Swinging.nl. Nadat de boeking en de aanbetaling gedaan was, konden we contact opnemen met Nathalie d'Alessandro, de zangeres van de band. Alle gegevens werden uitgewisseld en er werd ons gevraagd wat we beslist niet wilde horen op onze bruiloft. Dat was gemakkelijk, wij houden beide niet van polonaise dus polonaisemuziek werd uitgesloten. De opbouw van de avond regelde de band Dancepiration zelf en dat was fantastisch. Eerste sessie was rustige achtergrondmuziek en in elke sessie daaropvolgend ging het tempo omhoog. Twee vocalisten en een blazer maakten de avond compleet, waar ik zeker niet de andere muzikanten wil onderwaarderen. Het waren stuk voor stuk toppers. Bij binnenkomst van de bandleden hadden we een maaltijd voor ze geregeld en een ruimte waar zij zich konden opfrissen en omkleden. Het was een zeer ongestreste omgang en alles verliep zoals het hoorde. Prijstechnisch was het helemaal in orde.

 

Myriam en Robert, bruiloft 21 juni 2003, optreden Dancepiration

'Onze huwelijksdag op 21 juni 2003 was fantastisch. En het optreden van Dancepiration op ons feest was echt de kroon op de dag. Door de manier waarop Swinging werkt, hebben we de kans gehad op Dancepiration op een bruiloft in actie te zien. Toen hadden we al gelijk door dat we hen moesten hebben. Hun kwaliteit is constant, want ook op onze bruiloft hebben ze een spetterend optreden gegeven. Ze bouwen hun sets perfect op, waardoor ze het feest naar een echt hoogtepunt toe brengen. Toen de gasten binnenkwamen werd er wat meer instrumentale en rustige muziek gespeeld. Vervolgens deden ze hun uiterste best iedereen op de dansvloer te krijgen zodat het feest echt kon beginnen. Uiteindelijk stond iedereen lekker te swingen, maar ook een stijldansje kon worden gewaagd. Ze spelen muziek die iedereen aanspreekt en hun repertoire is voor elk wat wils. En ze gaan er helemaal voor. De zanger ging op zijn knieën en de saxofonist ging er zelfs bij liggen (en dat voorbeeld werd door de gasten gevolgd). De manier waarop ze ons als bruidspaar centraal zetten in hun optreden is ook bijzonder. Toen wij weggingen, maakten ze van ons afscheid iets bijzonders door ons midden in een kring met al onze gasten te plaatsen en ¿You¿ve got a friend¿ te zingen. Echt een geweldige manier om afscheid te nemen. Deze band heeft duidelijk veel ervaring en past zich perfect aan aan de situatie. Ze zijn echt bezig met het creëren van het perfecte feest. Natuurlijk wisten wij al dat we iets goeds hadden uitgezocht, maar de complimenten van de gasten bevestigen dat nog eens. De een na de ander vroeg hoe we aan Dancepiration gekomen waren en wilde ons even melden dat dit toch wel een erg goede band was. Wat wil je nog meer. Alle gasten, van jong tot oud, hebben het enorm naar hun zin gehad. Dus alles was perfect geregeld, zowel door Swinging en Dancepiration. We zullen jullie zeker aanbevelen. Enorm bedankt!! En wie weet tot een volgende gelegenheid...'

 

Peter en Gea, bruiloft 10 juni 2005, optreden Dancepiration

'Goed!! De band Dancepiration was top. De service van Swinging.nl is ons ook goed bevallen. Jammer alleen dat de zanger de weg kwijt was waardoor het begin een klein beetje in de soep liep. Maar dat hebben ze voortreffelijk goed gemaakt. Dancepiration is een prima band en iedereen op ons feest (ongeveer 130 man) heeft genoten.'

 

Marco en Nicole, bruiloft 21 mei 2005, optreden Dancepiration

'Vanaf het moment dat we binnenkwamen op het feest hebben we genoten van Dancepiration. De dansvloer is niet leeg geweest, iedereen ging uit zijn dak! Verder kregen we van heel veel gasten complimenten over de band. De service van Swinging was ook uitstekend!'

 

Remco en Ingrid, bruiloft 20 mei 2005, optreden Dancepiration

'Iedereen was laaiend enthousiast over de band Dancepiration. Er zijn verschillende mensen naar ons toe gekomen om te vragen waar de band vandaan kwam, omdat ze het zo'n goede band vonden. De muziek werd goed opgebouwd. Eerst wat rustiger oplopend naar meer feestmuziek. Zeer vriendelijke bandleden die er alles aan deden om het zo goed mogelijk te laten verlopen en ook persoonlijk geinteresseerd waren naar onze dag. Zeer geslaagd.'

 

Loes, bruiloft 18 december 2004, optreden Dancepiration

'Uitstekende band, voelen de sfeer goed aan en passen daar hun repertoire op aan. Aanrader!!'

 

Sandra, bruiloft 28 augustus 2004, optreden Dancepiration

'Wij zijn helemaal tevreden en kunnen dan ook kort zijn in onze reactie. Dancepiration is een fantastische, swingende band! Een absolute aanrader!'

 

Jordy en Esther, bruiloft 20 augustus 2004, optreden Dancepiration

'Het was een geweldig optreden en een groot succes. Onze gasten hadden het er allemaal over. Dancepiration is een klasse band. Ontzettend goede muziekanten en Glenn en Nathalie met hun goede zangstemmen. De "Foute toptien" was geweldig. Iedereen deed lekker gek mee en genoot hier intens van. Mede dankzij Dancepiration was het een geslaagd bruiloftsfeest. Wij hopen Dancepiration in de toekomst nog een keer te zien optreden, misschien wel op een feest van één van onze gasten. Echt super bedankt nogmaals!!!'

 

eroen en Mascha, bruiloft 12 juni 2004, optreden Dancepiration

'Beste mensen van Swinging, we hebben genoten van Dancepiration en met ons alle gasten. Naarmate de avond vorderde kwamen er steeds meer mensen de dansvloer op, waaronder mijn vader die ik nog nooit had zien dansen. Uiteindelijk stond iedereen te swingen. We hebben al van meerdere mensen gehoord dat ze ergens een feestje gaan organiseren zodat ze Dancepiration als band kunnen boeken. Top band!! Het boeken via Swinging.nl en de afhandeling daarna is heel makkelijk en professioneel. Ook leuk was dat we nog een keer op jullie uitnodiging konden komen luisteren op een demofestival, ook nadat we al geboekt hadden.'

 

Jan/Willem en Engelien, bruiloft 4 juni 2004, optreden Dancepiration

'Het optreden van Dancepiration tijdens onze bruiloft was fantastisch. Het allround zijn kwam goed naar voren waardoor de band prima aansloot op de breedste wensen van al onze gasten. Wij hebben vanuit een breed spectrum van onze gasten veel complimenten gehad over Dancepiration. Kortom perfect. voor wat betreft het boeken via jullie en de info en dergelijke  zijn we ook uiterst tevreden.'

 

 

 

Marieke, bruiloft 20 december 2003, optreden Dancepiration

'Swinging.nl is een overzichtelijke site en wat erg leuk is: de muziek fragmenten zodat je weet wat je kunt verwachten. Mede dankzij Dancepiration is ons feest een doorslaand succes geworden. Alle gasten hadden het erg goed naar hun zin en de dansvloer is de hele avond niet leeg geweest. Dancepiration voelde de sfeer goed aan en is een swingende band waar je lekker op kunt dansen. Wij hebben er van genoten. Alle bandleden waren erg enthousiast en weten de sfeer er goed in te houden. Een echte aanrader voor een gezellig feest! Bedankt! Marieke.'

 

Sander en Maureen, bruiloft 5 september 2003, optreden Dancepiration

'Beste Ria, we hadden al eens op jullie site gekeken of we een reactie kwijt konden m.b.t. het optreden van Dancepiration. Maar daar zagen we op de site geen ruimte voor. Misschien dat dat iets is om over na te denken...? We sturen deze mail daarom ook even cc naar Nathalie, omdat we met name de band natuurlijk nog super willen bedanken voor hun enerverende optreden! Volgens ons heeft de dansvloer de hele avond vol gestaan, dus dat zegt genoeg. Ook de Jackson-five revival is erg in de smaak gevallen. We hebben absoluut het gevoel gehad dat Dancepiration heel goed heeft aangevoeld wat onze gasten wel en niet leuk zouden vinden. Daarom was er denken we de klik die nodig is om zo'n avond te laten slagen. En volgens mij heeft de band zelf ook erg veel plezier gehad aan hun optreden (omdat er zo'n leuke wisselwerking was...). Kortom, alleen maar lof dus en nogmaals bedankt! Voor het boeken via de site geldt eigenlijk hetzelfde. Handig zoeksysteem, duidelijk en actieve communicatie via de e-mail en nette afhandeling. Misschien had je ook graag verbeterpuntjes gehoord (iedereen wil toch altijd verbeteren...), maar zoals wij het hebben ervaren verliep het allemaal erg soepel. Als we in de toekomst nog eens mensen moeten adviseren over een leuke band, dan zullen we zeker naar swinging.nl in het algemeen en Dancepiration in het bijzonder verwijzen.'

 

Mieke en Vlado, bruiloft 30 augustus 2003, optreden Dancepiration

Hoi Allemaal...sorry voor de verlate reactie op jullie e-mail...we zitten nog helemaal in de wittebroodsweken..(maar niet heus, weer druk aan het werk). Wat betreft onze trouwdag; SUPER!!!! We hebben genoten een heerlijke dag en een onvergetelijk feest; Hoe we swinging gevonden hebben  weet ik eigenlijk niet eens meer maar we zullen jullie in elk geval niet vergeten; De dagen voor ons trouwen liep ik over alles te stressen behalve over de Band; ik heb werkelijk nergens naar om hoeven kijken. DANCEPIRATION; ...tja eigenlijk heb ik geen woorden voor deze band; ik denk dat alles wat ik probeer op te schrijven niet eens in de buurt komt van ons gevoel over deze avond. We hebben genoten en wij niet alleen, al onze vrienden en familie met ons; Jammer dat je maar (als het goed is) een keer trouwt...maar ik zou het zo weer doen op 2 voorwaarden.... 1. Weer met deze man 2. En weer met deze Band; Dancepiration; en Swinging Bedankt......We willen jullie ontzettend bedanken voor de geweldige avond; Ons feest was een daverend succes mede dankzij Dancepiration! Wij, onze familie en alle vrienden hebben een onvergetelijke dag/avond gehad.'

 

Bianca, bruiloft 8 augustus 2003, optreden Dancepiration

'Dancepiration...een reactie...super... Het dak moest eraf tijdens ons feest, met deze intentie kwam ik via een zoektocht op internet op de site van swinging terecht; luisteren naar de aangeboden demo's; dat klinkt goed; toen op naar Harderwijk; daar weer luisteren; klonk nog veel beter; kort overleg met a.s. bruidegom; volgende dag hup snel naar swinging.nl en boeken maar. Dancepiration is een band die zonder woorden aanvoelt wat de zaal vraagt, die zelfs mijn oma van 75 de vloer op kreeg. Tijdens en nu ook na het feest krijgen wij van iedereen positieve reacties met betrekking op onze keuze van band. Heel veel dank aan hun voor de bijdrage voor een voor ons onvergetelijke dag en net zoveel dank aan jullie voor het verzorgen van de boeking. Voor ons volgende feestje staat een ding vast, naar een band hoeven wij niet meer te zoeken.'

 

Marijn en Mirjam, bruiloft 28 juni 2003, optreden Dancepiration

'Hierbij willen wij jullie bedanken voor het megaoptreden dat jullie verzorgd hebben. Het was een superfeest. Iedereen heeft ervan genoten. Het was echt geweldig. Jullie zijn geweldig, ga zo door. Jullie demo cd zit bij ons in de auto, jammer dat het een demo is, want de liedjes zijn veels te kort. Mensen super bedankt voor het geweldige optreden en het maken van onze avond.'

 

Alex en Mirjam, bruiloft 6 juni 2003, optreden Dancepiration

'Wij zijn op 6 juni getrouwd en de feestavond was geweldig voor grotendeels dankzij Dancepiration. Aan het begin van begon de band opbouwend te spelen zodat iedereen op zijn gemak kan binnenkomen, daarna werd er perfect op het publiek afgestemd qua muziek. De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. Echt fantastische muziek, leuke mensen en een genot om naar te luisteren. Iedereen die we na onze bruiloft hebben gesproken begon als eerste over hoe geweldig ze de band vonden. Over het boeken via swinging.nl: Dit is ook perfect gegaan; van het boeken, het kijken naar de bands tot de feestavond zelf.'

 

Dennis en Fanny, bruiloft 2 mei 2003, optreden Dancepiration

'Het is al weer zes weken geleden dat we zijn getrouwd. Ja ik heb het boeken via jullie als perfect ervaren. Gewoon lekker relaxed. Je zoekt een band uit waar je interesse in hebt, je kan een keer gaan kijken en daarna maak je het in orde of je zoekt nog even verder. De eerste band die we gezien hadden, vonden we erg goed, maar we wilden er toch een zanger bij dus die was het niet geworden. Dus weer lekker achter de computer en toen kwamen we terecht bij DANCEPIRATION. Deze band hebben we overigens niet van te voren horen spelen, maar op ons feest was het top. We hebben dan ook veel complimenten over de band gehad. Wat we vooral leuk vonden, was dat je kon zien dat ze er zelf ook heel veel plezier in hadden, en ze stonden zelf ook lekker te dansen en dat soort dingen. En wat ik ook heel belangrijk vond, is dat ze gewoon pauze namen en niet van die overdreven lange. Nee we kunnen niet anders zeggen dat het helemaal top was, alles was perfect geregeld, verliep goed en we hebben een te gekke avond gehad. En de band was helemaal te gek, speelde in op het publiek en heeft ons een super avond bezorgd. Kortom swinging bedankt het had allemaal niet beter gekund.'

 

Martijn & Diana, bruiloft 5 mei 2003, optreden Dancepiration

'We hebben genoten op onze bruiloft en daar heeft Dancepiration zeker een grote bijdrage aan geleverd!! Iedereen vond het een superband en er hebben mensen staan dansen waarvan hun partner ze NOOIT heeft zien dansen. We hebben er ook achteraf nog veel opmerkingen over gehad. Zelf waren we erg onder de indruk van de saxofonist, die speelt echt geweldig en kreeg zelfs de hele zaal op de grond. Onze gasten waren vooral erg enthousiast over de stem van de zangeres. Kortom, een topavond voor jong en oud! Het boeken via swinging is ons ook zeer goed bevallen. Alles is heel duidelijk en kan makkelijk worden geregeld. Ook fijn dat jullie steeds weer een mailtje stuurden als er nieuws was. En het is toch een veiliger idee om via een bureau te boeken, je weet dat je niet in paniek hoeft te raken als de band onverhoopt afzegt op het laatste moment. Nogmaals, alles was tiptop in orde, bedankt!!'

 

Natasja en Addy, bruiloft 8 februari 2003, optreden Dancepiration

'We zijn net terug van onze honeymoon en hebben dus niet eerder de tijd gehad om te zeggen dat we een geweldig feest hebben gehad mede dankzij de band. Ze zijn in een woord GEWELDIG!!!! We hebben ontzettend veel goede reacties gehad. Ieder bandlid was gewoon steengoed. Ik heb de hele avond staan dansen! Zouden jullie svp nogmaals onze complimenten over willen brengen en hen nogmaals willen bedanken voor ons onvergetelijke feest?'

 

Hendrik en Nancy, bruiloft 5 juli 2002, optreden Dancepiration

'Beste SWINGING! team, Dancepiration was TOP. Echt een KLASSE band. Tijdens en na afloop van het feest, alleen maar complimenten van de gasten.'

 

Miriam en Hans, bruiloft 24 juni 2002, optreden Dancepiration

'Geachte SWINGING-team, graag willen wij jullie laten weten dat we, mede door de band Dancepiration, een enorm leuk trouwfeest hebben gehad. We hebben veel waardering voor de manier waarop de band de avond heeft vormgegeven. Er werd rustig gestart en langzaam toegewerkt naar een supersfeer. Het werd een reusachtig feest waarbij al onze gasten uiteindelijk op de dansvloer belandden!!! Petje af voor het repertoire. Ook van onze gasten hebben we alleen maar positieve reacties gehoord met speciale waardering voor de saxofonist die zelfs liggend (!) een supershow weggaf. Kortom..... een aanrader voor iedereen die een gezellig feest wil geven met goede dansbare muziek.Ook de wijze van zoeken en boeken via de website is ons zeer goed bevallen. Geen onnodige papierwinkel. Ondanks het feit dat alles elektronisch verloopt hebben we op een vlotte manier telefonisch kunnen overleggen en zodoende een goede persoonlijke service ervaren.'

 

Wouter en Sheila, bruiloft 24 mei 2002, optreden Dancepiration

'Hallo, 24 Mei was onze trouwdag en het was echt een top dag alles was geweldig van het begin tot het einde. Dancepiration heeft op onze bruiloft gespeeld en ze waren echt super super goed, we hebben de hele avond gedanst en gefeest, we krijgen nog steeds complimenten over de band. Dus Dancepiration is en aanrader voor een knal feest! Ook het boeken via www.swinging.nl ging naar wens we werden goed van alles op de hoogte gehouden en we kregen nog een felicitatiekaart ook, echt attent ! Bedankt voor alles.'

 

Marco en Sanne, bruiloft 22 december 2001, optreden Dancepiration

'Dancepiration heeft voor een onvergetelijk feest gezorgd. We zijn net terug van onze honeymoon en hierbij onze dank voor alles. Uiteraard zullen wij dit aan anderen laten weten.'

 

Wouter en Sheila, bruiloft 8 september 2001, optreden Dancepiration

'Hallo, wij vinden de site SWINGING erg professioneel, overzichtelijk en snel. Ook de terug koppeling van de optie en reservering liep erg vlot. Wij zijn dan ook erg blij dat we deze site hebben gevonden. Kortom geen negatieve punten alleen maar positief!!!!!! En de band Dancepiratieon vinden wij helemaal geweldig, dus onze bruiloft kan niet meer stuk. Bedankt voor de goede service.'

 

Rob en Monique, bruiloft 15 september 2001, optreden Dancepiration

'Beste Martijn, het heeft even geduurd voordat ik aan jullie verzoek ben toegekomen. Hierbij alsnog onze feedback.We hebben het boeken via jullie website als bijzonder positief ervaren. Vanaf het allereerste moment dat we met de site in aanraking zijn gekomen is de communicatie perfect verlopen. Ik heb dat inmiddels ook van anderen gehoord. Prima!  Onze trouwdag is eveneens perfect gelopen. Het feest is door Dancepiration een knalfeest geworden. De band heeft er volgens ons ook veel plezier in gehad. Fijn  publiek en een feestelijke sfeer. Een nadeeltje: het was veel te vroeg afgelopen! Een van onze gasten had als verrassing een optreden van Dries Roelvink georganiseerd. De band heeft hierop perfect ingespeeld. Ze hebben de draad na het optreden van Dries bijzonder goed opgepakt en ze hebben daarmee veel (ook professionele) complimenten gehad. Als we in de toekomst nog eens een optreden van Dancepiration kunnen aanbevelen zullen we dat zeker doen. Breng onze groeten over aan de band!'

 

Rene en Marjolein, bruiloft 30 september 2001, optreden Dancepiration

'Ons huwelijksfeest is fantastisch geweest, dit mede dankzij Dancepiration. Deze band is echt voor 'iedereen' aan te bevelen. Van onze gasten niets dan positieve reacties. Graag willen we Swinging! bedanken voor de bemiddeling.'

 

Bram, bruiloft 1 september 2001, optreden Dancepiration

'Hallo, We hebben een TOP avond gehad met Dancepiration. Ik heb de volgende dag ook direct gebeld met de zangeres, om haar nogmaals te bedanken en te zeggen dat onze avond niet meer stuk kon. Qua verslag...Ik moet je eerlijk zeggen dat alles op zo'n dag redelijk aan je voorbij trekt en je alleen maar staat te genieten. Na het diner hebben we ons omgekleed en kwamen we de zaal in alwaar een welkomstlied werd gezongen, door band en alle aanwezigen. Dit was een enthousiaste opening van het feest, waardoor iedereen gelijk in de stemming was. De band let goed op het verloop van het feest waardoor het een passend optreden wordt. De saxofonist die over de vloer loopt is erg stoer. We kregen veel positieve reacties van onze gasten op de band, hebben zelf ook erg genoten van de muziek. Het opbouwen en afbreken is volledig langs ons heen gegaan, dus ook dat was prima. Tezamen met het boeken via Swinging was het een ontzettend goede ervaring, hartstikke bedankt daarvoor!!'


Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

@SWStravel

Blog

10-04-2014
We hebben een nieuwe website voor SWS Music! Zoals u ziet is deze in hetzelfde en herkenbare...
Lees meer...