Michael & Nathalie
< Terug naar de vorige pagina

Over ons

SWS Music is opgericht door Nathalie D’Alessandro. Samen met haar partner & multi-tasking muzikant Michael van Kolfschooten vormt zij de basis van een sympathiek duo.

Nathalie met haar warme stem, is een veelzijdig zangeres. Michael is gepassioneerd gitarist op elektrisch en akoestisch gitaar. Zijn grote liefhebberij is gitaarbouwen. Bevlogen als Michael en Nathalie zijn, bespelen zij beiden ook afwisselend van elkaar keyboard.

Twee professionele en ervaren enthousiaste muzikanten, die precies weten wat nodig is om elke gelegenheid in te vullen in de juiste toonzetting. Sfeervolle luistermuziek waarbij jezelf waant op een schip drijvend op de zee, wiegende golven, de geur van gegrilde vis en de zachte tonen van de witte wijn.

Dat zou zo maar kunnen, want Nathalie heeft een flinke dosis organisatietalent meegekregen. Zo verzorgt zij naast live muziek ook droomzeilvakanties tegen betaalbare topkwaliteit! Zij bezit namelijk een prachtig klassiek houten zeilschip (de gulet Sila) in Turkije.

Wanneer Michael & Nathalie samen aan boord zijn tijdens de befaamde Music & Sail, vermaken zij hun gasten zoals u een avond met 2DeliCious gaat beleven. Romantischer kunnen we het niet maken voor u. Meer informatie over onze Blue Cruises en Zeilvakanties in Turkije en Griekenland, vindt u op www.swssailing.nl.

gitarist Michael en zangeres Nathalie in actie met een live band tijdens een disco feestMichael en Nathalie als akoestisch duo op de Inspiratieboot tijdens een rondvaartMichael van Kolfschooten en Nathalie D'Alessandro, duo 2Delicious gitaar en zang tijdens de nachtclub van Jazzy Tieleen spontane fotoshoot in de bruidsauto van Michael & Nathalie tijdens een huwelijk bij een van de Fletcher hotels, trouwlocatiesMichael en Nathalie zingen en spelen als akoestisch duo in de orangerie, tijdens de zondagmiddagborrel

Surf naar SWS Sailing voor informatie over onze zeilvakanties en Blue Cruises in Turkije!

Video

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

@SWStravel

Blog

10-04-2014
We hebben een nieuwe website voor SWS Music! Zoals u ziet is deze in hetzelfde en herkenbare...
Lees meer...