voor borrel, receptie of diner
Jazzy Tiel Nightclub
Michael & Nathalie
intiem en sfeervol
volume op huiskamer niveau
< Terug naar de vorige pagina

Duo 2DeliCious

Duo 2DeliCious blinkt uit in diversiteit en voelt haarfijn aan welke muziek bij welk moment past. Denk aan een prachtig klein luisterliedje begeleidt op akoestisch gitaar, lekker chillen met lounge muziek, jazz standards, bekende popnummers die iedereen graag mee zingt, maar ook een swingende set met de bekendste disco hits.

Wie spelen en zingen

De basis van de live muziek van 2DeliCious, bestaat uit het sympathieke duo Nathalie D’Alessandro en Michael van Kolfschooten. Zij is een mooie warme en veelzijdige zangeres en hij is een gepassioneerd gitarist en gitaarbouwer. Twee ervaren en enthousiaste muzikanten, die precies weten wat nodig is om elke gelegenheid in te vullen in de juiste toonzetting. Of het nu om een diner, receptie, verjaardag, huwelijk of een swingende avond gaat, zakelijk of prive.

Welke muziek kunt u verwachten

Nathalie en Michael treden samen op (zang, gitaar en keyboard/piano). Als akoestisch duo zijn ze zeer geschikt voor een sfeervolle invulling van live achtergrondmuziek waarbij de gasten gezellig met elkaar kunnen praten, en luisteren naar mooie liedjes begeleidt op akoestisch en/of electrisch gitaar, afgewisseld met keyboard. Tijdens een receptie of feestje wordt 2DeliCious als smaakvolle muzikale sfeermaker toegevoegd.

Kies zelf de liedjes die je wilt horen

Want duo 2DeliCious heeft namelijk ook de muzikale menukaart. Deze kaart staat dan op de tafels en geeft gasten de mogelijkheid zelf liedjes te kiezen die ze willen horen.

Download de muzikale menukaart hier

We kunnen de muzikale menukaart ook aanpassen voor de gelegenheid. Bijvoorbeeld met uw naam, foto, de gelegenheid van het feest of het logo van het bedrijf.

Dansen?!

Aan het eind van de avond mogen de voetjes natuurlijk ook van de vloer, als u wilt! Hiervoor heeft 2DeliCious ook het benodigde repertoire in huis. Denkt u dan aan swingende disco en dance classics uit de jaren 70, 80 en 90. Wilt u een hele feestavond waar het dak eraf gespeeld moet worden, dan boekt u onze live band Dancepiration, the next generation!

Geluidsinstallatie

Voor een beheersbaar volume, maakt 2DeliCious gebruik van een professionele en compacte Bose installatie.

Foto impressie De Orangerie

Voor de opening van Jazzy Tiel 2014 gaf 2DeliCious een gezellig borrelconcert in De Orangerie te Zoelen.

Klik hier voor de foto impressie, en zie hoe intiem en kleinschalig onze live muziek op uw feest ingezet kan worden!

op een feestje in De Tuinen spontaan samen zingen Michael van Kolfschooten en Nathalie D'Alessandro met Linda Kailola en Lotte Gommersen hoe leuk is het als Nathalie opeens onverwachts met ex-weerman John Bernard liedjes staat te zingentijdens diner of receptie live muziek op akoestisch niveau het duo 2DeliCious met zang en gitaarMet z'n tweetjes speelden we als duo op een zondagmiddag in Naarden Vesting in het heerlijke restaurant Limes. We wisselen begeleiding op piano en gitaar af, lekker akoestischBij gelegenheid spelen we ook met zijn vieren, zo ook hier een kwartet samen met bassist Ralf Veerman en drummer Walter van Zijl
in restaurant Kroonenburg speelden we tijdens diner achtergrondmuziek met ons duoMichael op zijn prachtige eigen gebouwde gitaarin het duo speelt Nathalie ook keyboard en begeleidt zichzelf samen met Michael op gitaarduo 2DeliCious zoekt de interactie met het publiek, een gezellige sfeer is gegarandeerdgitarist Michael & zangeres Nathalie zijn goed op elkaar ingespeeld en delen de passie voor live muziek
duo 2Delicious past op iedere locatie bij allerlei soorten feestjes, van klein tot groot, receptie, borrel, diner, verjaardag, lustrum, jubileum, opening, bruiloft, uitvaart...in de Nightclub Jazzy Tiel2Delicious in de Nachtclub van Tiel tijdens het JazzfestivalAkoestisch duo 2Delicious in actie het Waldorf Astoria Hotel te Amsterdam (met dank aan Evert Doorn Fotografie)prachtige akoestische gitaar uit de JM serie Jan Zonjee en Michael van Kolfschooten (met dank aan Evert Doorn Fotografie)
Michael met zijn eigengebouwde gitaar JM serie (met dank aan Evert Doorn Fotografie)Michael brengt met zijn akoestisch gitaar warme rustige klanken (met dank aan Evert Doorn Fotografie)in het duo speelt Nathalie ook keyboard en begeleidt zichzelf samen met Michael op gitaar (met dank aan Evert Doorn Fotografie)gitarist Michael van Kolfschooten in actietijdens huwelijksceremonie, kerstborrel en receptie wordt het akoestisch duo veel gevraagd (dank aan Evert van Doorn Fotografie)
Ik wil meer weten over dit duo

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

@SWStravel

Blog

10-04-2014
We hebben een nieuwe website voor SWS Music! Zoals u ziet is deze in hetzelfde en herkenbare...
Lees meer...